Jobba hos oss! - GTV GamlebyGTV Gamleby

Teknikassistent/ pedagog till GTV

Jobba hos oss!

Vi erbjuder

Nu söker vi en teknikassistent/pedagog till utbildningen TV-produktionsspecialist som utbildar studerande till olika yrkesroller inom produktionsbranschen.

I rollen som Teknikassistent/pedagog kommer du att assistera Teknisk ansvarig i att planera och genomföra undervisning och handleda de studerande i programvarorna AVID och Adobe Creative Suites. På uppdrag av utbildningsledare kommer du att uppdatera GTVs hemsida och de sociala kanalerna med nyheter och marknadsföring.  I uppdraget ingår också support och installation gällande mjukvaruprogram på samtliga enheter samt att hantera inkommande och utgående post/leveranser.

Vi söker

Vi söker dig som har en teknisk utbildning inom Tv-produktion på lägst gymnasienivå. Du har erfarenhet av arbete inom produktionsbranschen. Eftersom du kommer att planera och genomföra undervisning är även en pedagogisk erfarenhet eller utbildning önskvärd. För att lyckas i rollen har du kunskap om och erfarenhet av AVID och Adobe Creative Suites programvaror samt ljudteknik för TV- produktion.

Du har ett strukturerat och serviceinriktat arbetssätt. Du arbetar självständigt inom givna ramar och är van att växla mellan olika arbetsuppgifter. Du är trygg i dig själv och har en humanistisk och positiv människosyn. Ett gott bemötande och att lyssna, kommunicera och lösa situationer på ett konstruktivt sätt är en förutsättning för att vårt arbete tillsammans ska fungera då vi arbetar i ett arbetslag.

Vår arbetsplats

GTV är en filial till Gamleby folkhögskola och bedriver YH-utbildningen TV-produktionsspecialist. Vårt motto och mål är att ständigt ligga i framkant på utbildningssidan för att på så vis kunna tillgodose en attraktiv arbetsmarknad med personer som har möjlighet att nå sina drömmars mål. På GTV är vi ett arbetslag, med mycket god stämning, på fyra personer. Vi planerar gemensamt arbetstider och innehåll och där kommer du att vara delaktig. Om behov finns så har vi övernattningsmöjligheter på folkhögskolans internat.

På Gamleby folkhögskola finns en omfattande verksamhet med allmänna kurser och kurser med inriktning mot naturvetenskap, hållbar textil, media och foto. Skolan utbildar dessutom undersköterskor, fritidsledare och lärarassistenter. Gamleby folkhögskola ligger i Västerviks kommun och arbete utgår från värdegrunden ”Gemenskap och medmänsklighet är grunden för hur vi bemöter varandra. Nyfikenhet, kunnighet, och engagemang är hörnstenarna i all vår verksamhet.” På folkhögskolan jobbar cirka 50 medarbetare.

I förvaltningsområdet Bildning ingår fem basenheter, Biblioteksutveckling och de fyra folkhögskolorna: Gamleby folkhögskola, Högalids folkhögskola, Vimmerby folkhögskola och Ölands folkhögskola. Folkhögskolorna ska erbjuda ett brett utbud av utbildningar som bidrar till att höja bildnings- och utbildningsnivån i länet. Biblioteksutveckling initierar, leder och samordnar länets gemensamma utvecklingsarbete inom biblioteksområdet.
Vi är en del av Region Kalmar län, som ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik och regional utveckling. Här finns totalt 7 000 medarbetare som alla jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete – varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län