Jobba hos oss! - GTV GamlebyGTV Gamleby

Mediepedagog till GTV

Jobba hos oss!

Vi erbjuder

Vill du bli vår nya mediepedagog som tillsammans med ett engagerat arbetslag utbildar de framtida TV- produktionsspecialisterna på GTV.
Som mediepedagog kommer du att självständigt planera och genomföra undervisning.
Fokus i uppgifterna är det metodiska förarbetet och redaktionella arbetet inför och under en TV- produktion.
Rollen innebär stor frihet under ansvar och eftersom vi är ett litet arbetslag är din kompetens och dina idéer viktiga för utbildningens utvecklingspotential.
Tjänsten är på 50% där arbetstiderna är flexibla och anpassas efter de undervisningsblock du kommer att vara involverad i.
Det innebär att din arbetstid intensifieras under vissa perioder och blir mer sparsam andra perioder.
Det går därför att anpassa tjänsten med frilansuppdrag. Vi kommer gemensamt planera arbetstider och innehåll.
Om behov finns har du övernattningsmöjligheter på folkhögskolans internat.

Vi söker

Vi söker dig som har en examen inom mediepedagogik och/eller har erfarenhet av professionellt arbete inom produktionsbranschen.
Eftersom du kommer att planera och genomföra undervisning är en pedagogisk erfarenhet eller utbildning önskvärd.
Erfarenhet av arbete med AVID och Adobe Creative Suites programvaror och /eller ljudteknik för TV- produktion är också meriterande.
Du har ett strukturerat och serviceinriktat arbetssätt. Du arbetar självständigt inom givna ramar och är van att växla mellan olika arbetsuppgifter.
Som person är du trygg i dig själv och har en humanistisk och positiv människosyn.
Ett gott bemötande och att lyssna, kommunicera och lösa situationer på ett konstruktivt sätt är en förutsättning för att vårt arbete tillsammans ska fungera då vi är ett litet arbetslag.

Vår arbetsplats

GTV är en filial till Gamleby folkhögskola och bedriver YH-utbildningen TV produktionsspecialist.
Vårt motto och mål är att ständigt ligga i framkant på utbildningssidan för att på så vis kunna tillgodose en attraktiv arbetsmarknad med personer som har möjlighet att nå sina drömmars mål.
På GTV är vi ett litet arbetslag på fyra personer. Förutom den ordinarie personalgruppen så har vi ett flertal gästlärare som har olika undervisningsblock.
På Gamleby folkhögskola finns en omfattande verksamhet med allmänna kurser och kurser med inriktning mot naturvetenskap, hållbar textil, media och foto.
Skolan utbildar dessutom undersköterskor, fritidsledare och lärarassistenter. Gamleby folkhögskola ligger i Västerviks kommun och arbete utgår från värdegrunden ”Gemenskap och medmänsklighet är grunden för hur vi bemöter varandra. Nyfikenhet, kunnighet, och engagemang är hörnstenarna i all vår verksamhet.” P
å folkhögskolan jobbar cirka 50 medarbetare Våra lokaler ligger vackert nära Gamlebyviken.I förvaltningsområdet Bildning ingår fem basenheter, Biblioteksutveckling och de fyra folkhögskolorna: Gamleby folkhögskola, Högalids folkhögskola, Vimmerby folkhögskola och Ölands folkhögskola. Folkhögskolorna ska erbjuda ett brett utbud av utbildningar som bidrar till att höja bildnings- och utbildningsnivån i länet. Biblioteksutveckling initierar, leder och samordnar länets gemensamma utvecklingsarbete inom biblioteksområdet.

Vi är en del av Region Kalmar län, som ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik och regional utveckling.
Här finns totalt 7 000 medarbetare som alla jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare.
Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete – varje dag.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.
Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Anställningsform Anställningens omfattning Tillträde
Löneform
Antal lediga befattningar Sysselsättningsgrad
Ort
Län
Land
Ref. nr.
Kontakt

Publicerat
Sista ansökningsdag Länk till annons

Tillsvidareanställning
Deltid
Efter överenskommelse
Vi tillämpar individuell lönesättning 1

50%
Gamleby
Kalmar län
Sverige
2022/379
Pethra Bixo Larsson, rektor 0493-13102
Mikael Lembke, utbildningsledare 0493-13119 2022-05-09
2022-05-29 http://regionkalmar.varbi.com/what:job/jobID:502554/

 

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län