Kontakt

Hitta till oss

GTV ligger inte vid Gamleby folkhögskola som man först tror, utan på andra sidan av Gamleby. 

Vår adress är Gundelvägen 8C 59432 Gamleby
Använd gärna snabblänkarna nedan för vägbeskrivning till oss.

 

Kontaktpersoner

Pethra Bixo Larsson – Rektor GTV

Rektor för GTV och Gamleby Folkhögskola. Har femton års erfarenhet som chef och ledare, dessförinnan verksam som skådespelare inom film och TV och som lärare på teaterutbildningar runtom i landet.

 

Mikael Lembke

Mikael har arbetat i 30år med TV. Bla på Tv4  SVT. Han frilansade en period som fotograf, redigerare och bildproducent innan han kom till Gamleby som föreläsare på Avid och Aftereffects. Numera arbetar han som utbildningsledare här på GTV.

 

Jonas Danielsson

Jonas har arbetat med TV i drygt 20år. Han började som TV-fotograf och bildproducent på TV4 och fortsatte senare till SVT Drama i Göteborg.

Under åren har det blivit många live-evenemang, sport och festivaler för olika produktionsbolag, men även reality och dokumentärer. Han har även arbetat som medielärare på gymnasiet och som TOM (tekniker) på Aftonbladet TV, innan jobbet som Teknikansvarig och lärare på GTV sedan 2019.

 

Måns Ahlin

Måns är certifierad Avidutbildare och arbetar främst inom dramaproduktion. Han driver ett filmproduktionsbolag vid sidan av arbetet på GTV.  Måns har hand om drama kurserna och Avidutbildningen här på GTV.