Kontakt

Hitta till oss

GTV ligger inte vid Gamleby folkhögskola som man först tror, utan på andra sidan av Gamleby. 

Vår adress är Gundelvägen 8C 59432 Gamleby
Använd gärna snabblänkarna nedan för vägbeskrivning till oss.

Rektor

Pethra Bixo Larsson
Rektor för GTV och Gamleby Folkhögskola. Har femton års erfarenhet som chef och ledare, dessförinnan verksam som skådespelare inom film och TV och som lärare på teaterutbildningar runtom i landet.

Bild på Pethra Bixo Larsson
Biträdande skolledare

Therese Ivarsson
Arbetar som Biträdande skolledare på Gtv och Gamleby folkhögskola
Har arbetat som chef och ledare de senaste 15-åren, har en bakgrund inom restaurang och nöjeslivet inom  folkhögskolan har jag undervisat i matlagning samt haft egen kurs inom surdegsbakning.

Utbildningsledare

Mikael Lembke
Mikael har arbetat i 30år med TV. Bla på Tv4  SVT. Han frilansade en period som fotograf, redigerare och bildproducent innan han kom till Gamleby som föreläsare på Avid och Aftereffects. Numera arbetar han som utbildningsledare här på GTV.

bild på mikael lembke
Teknikansvarig
Jonas Danielsson
Jonas har arbetat med TV i drygt 20år. Han började som TV-fotograf och bildproducent på TV4 och fortsatte senare till SVT Drama i Göteborg.
Under åren har det blivit många live-evenemang, sport och festivaler för olika produktionsbolag, men även reality och dokumentärer. Han har även arbetat som medielärare på gymnasiet och som TOM (tekniker) på Aftonbladet TV, innan jobbet som Teknikansvarig och lärare på GTV sedan 2019.
Administratör

Marianne Karlsson

Kurator

Niklas Schön
Kurator kan hjälpa dig genom en jobbig situation via samtal. När livet är krångligt blir tankarna lätt kaos. Att sätta ord på problemet gör det ofta lättare att lösa. När du tar kontakt med kurator kommer ni tillsammans överens om hur kontakten skall se ut. Det är förstås du som bestämmer vad vi ska tala om och vad målet med samtalet är.

Specialpedagog

Lena Svensson 

Lena Svensson