Ansökan urval antagning TV-produktionsspecialist

Upplev två spännande år med kurser och nya vänner!

”Mina kunskaper jag fått från er på GTV bevisar mig var dag att GTV är en överlägsen utbildning.
Det breda utbudet ni erbjuder och möjligheten till att utvecklas på egen hand har satt mig i framkant hos mina medarbetare.”  Carl Paaske

Ansökan och behörighet för GTV Gamleby och TV-produktionsspecialistutbildningen

Välkommen till GTV Gamleby och vår TV-produktionsspecialistutbildning. Här hittar du information om hur du ansöker och vilka krav som gäller för att bli antagen.

Grundläggande behörighet:
För att söka vår TV-produktionsspecialistutbildning på GTV Gamleby behöver du ha grundläggande behörighet. Det innebär att du måste ha avslutat gymnasiet eller ha motsvarande kunskaper och färdigheter.

Särskilda förkunskaper:
Vi premierar förkunskaper snarare än att ställa strikta krav. Det kan vara godkända betyg i specifika kurser från gymnasiet eller relevant arbetslivserfarenhet inom TV-produktion. Kontakta oss för att få veta mer om vilka förkunskaper vi värdesätter.

Antagning på GTV Gamleby: Vi ansvarar själva för antagningen till vår TV-produktionsspecialistutbildning. Har du frågor om ansökan och vilka förkunskaper som premieras för att komma in, är du välkommen att kontakta oss direkt.

Utbildningsstart den 19 augusti 2024: Vår utbildning börjar den 19 augusti 2024.

Ansökan öppen (Till 2024-04-12): Du kan ansöka fram till den 12 april 2024.
Men vi har även öppet för sen anmälan.

Besked om antagning: Den 20 juni kommer vi att meddela dig om du har blivit antagen. Om så inte är fallet, var vänlig håll ut, då vi har mottagit ett stort antal ansökningar. Om någon tackar nej till sin plats, kommer vi att gå vidare i listan och kontakta nästa sökande.

Hur du ansöker: För att ansöka, besök yhantagning.se. Vänligen lämna in ditt betyg, CV och ett personligt brev som en del av din ansökan. Om du ännu inte har fått ditt betyg, är det ingen fara; du kan uppdatera din ansökan när du har mottagit det.

Workshop och ytterligare stöd: Vi rekommenderar att du bokar en tid för en workshop, där du kan få ytterligare information och stöd i ansökningsprocessen. Tack för ditt intresse och lycka till med din ansökan!

Vad din ansökan bör innehålla:

  • Betyg
  • Personligt brev
  • Arbetsintyg
  • Arbetsprover

Exakt information om vad som krävs får du från oss vid ansökningstillfället.

Behörighetsalternativ för GTV Gamleby: Du är behörig att antas till vår utbildning om du har:

  • Gymnasieexamen
  • Utbildning som motsvarar gymnasiekraven
  • Bor i Danmark, Finland, Island eller Norge och är behörig för motsvarande utbildning
  • Reell kompetens genom utbildning, erfarenhet eller andra omständigheter

Särskilda förkunskaper för GTV Gamleby: Vår utbildning premierar förkunskaper, och dessa kan variera. Kontakta oss för information om vilka förkunskaper vi värdesätter för den utbildning du är intresserad av.

Behörighetsgivande förutbildning: Om du inte uppfyller förkunskapskraven kan det finnas möjlighet att gå en förutbildning för att få de nödvändiga förkunskaperna.

Vi använder portalen yh-antagning.se för ansökningar till oss.