GTV-studerande från olika år, arbetar tillsammans!

LIA besök på Agenterna

Andra året på utbildningen innebär starten på den efterlängtade LIA-praktiken. Med 30 veckor som studerande är det dags att dyka in i den verkliga arbetsvärlden och tillbringa värdefull tid på ett mediaföretag. På GTV har vi en tradition av att göra LIA-besök, och den här gången blev det något utöver det vanliga – en resa till inspelningsplatsen för ”Agenterna”.

Att vara omgiven av den energin, passionen och det samspel som krävs för att skapa TV-program är en lärdom i sig. Det är dessa ögonblick som gör LIA-praktiken till en oförglömlig resa för alla och ger även insikter som sträcker sig långt bortom våra klassrumsväggar.

Gamla och nya studerande arbetar tillsammans

Inte alltför sällan korsas våra vägar med gamla studerande under våra LIA-besök, och det är alltid en glädjande stund att se dem ute i arbetslivet. Vid vårt senaste besök på inspelningsplatsen för ”Agenterna” blev faktiskt något av en rekordnotering. Hela åtta personer i produktionsteamet har sina rötter på GTV – och det inkluderar till och med handledaren!

Att se våra tidigare studerande blomstra i sina yrkesroller är verkligen ett bevis på att vår utbildning öppnar dörrar till arbetslivet. Här på GTV är vi som en stor familj, och det är fantastiskt att se hur våra studerande fortsätter att bidra till branschen. Det ger en extra nypa stolthet att veta att våra studerande inte bara klarar sig i arbetslivet, utan också utmärker sig. Agenterna, producerat av Baluba för SVT Barn, är ett levande exempel på den framgångsrika banan som våra talanger tar efter avslutad utbildning.

Accessibility Toolbar