GTV investerar

GTV investerar i förnyad kamerapark

Vi har nyligen köpt in fyra stycken nya kit med varsin kamera, stativ, ljus och rigg för att motsvara branschstandard och alltid kunna erbjuda våra studerande likvärdig utrustning.
Vi har klasser om 32 personer och med fyra kamera-kit så kan alla få en chans att arbeta med kameran och dess kringutrustning en god stund, flera gånger i veckan.Istället för att hyra in så väljer vi att köpa, så att utrustningen kan användas även spontant av våra studerande. I kitet finns den senaste tekniken från SONY, Sachtler, Kinotehnik och Vocas.
Sedan tidigare finns även handmikrofon och myggmikrofon från Sennheiser.Valet på SONY FX6-kameran gjordes efter remissrunda med vår ledningsgrupp som består av representanter från branschen. Vi har även gjort studiebesök på uthyrningsfirmor och teknikbolag för att få inspiration och råd kring hanteringen av dessa kameror.Sist, men inte minst, har vi pratat med ett flertal fotografer som råder oss att köpa just den här kameran och stativet, då det är en favorit hos många som arbetar professionellt.

Accessibility Toolbar